sunnuntai 27. elokuuta 2023

Kysy (lähes) mitä vain

En ole vuosikausiin tehnyt postausta, jossa vastaisin lukijoiden kysymyksiin. Tämä ei tarkoita etten vastaisi kommentteihin, mutta kenties postaus, jossa kerralla vastaisin mahdollisimman moneen kyssäriin voisi olla paikallaan. Jos siis kukaan esittää kysymyksiä.

Kysymykset voivat liittyä blogiin ja sen aiheisiin (voin vastata myös Katkera Kuuhun ja yleisesti elokuviin liittyen). Eli jos haluatte tietää jotain lempihahmoja tai mitä mieltä olen tästä ja tuosta juonenkäänteestä, antaa palaa. Voin myös kertoa duunistani Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n parissa. Piirtämisestä saa kysyä. Ei välttämättä tarvitse millään tasolla liittyä blogin aiheeseen, ymmärrän, että jos jokin asia kutkuttaa on kutinasta päästävä eroon. Hirveän henkilökohtaisiin ja arkaluontoisiin kysymyksiin en todennäköisesti vastaa, mutta riippuu paljon kysymyksestä, mielialastani ja planeettojen asennosta. Asiattomat kysymykset poistan heti nähdessäni.

Teen vastauspostauksen sitten... joskus. Kun kysymyksiä on tullut mielestäni tarpeeksi. Jos niitä ei tule, niin sitten teeskennellään ettei tätä postausta koskaan tehty!

10 kommenttia:

  1. - Mitä lemmikkejä sinulla on ollut?
    - Mitkä ovat lempieläimiäsi?
    - Kuinka usein nykyään piirrät? Mitä ja miten yleensä piirrät?
    - Mikä on parasta Suomen Hopeanuoli-fanit ry:ssä mukana olemisessa?
    - Mikä on ammattisi? Työskenteletkö, mitä töitä teet?

    VastaaPoista
  2. Millainen olisi unelmiesi sarjakuva jonka tekisit? Mitkä olivat sen juoni, genret, teemat, hahmot, hahmojen suhteet, hahmojen inspiraatio/mahdolliset kyvyt ja miten pyrkisit erottamaan sen muista samankaltaisista sarjakuvista?

    VastaaPoista
  3. Millainen huumorintaju sinulla on? Millaisesta huumorista tykkäät?

    VastaaPoista
  4. Top 5 leffat? Top 5 sarjat? Top 5 kirjat? Top 5 sarjakuvat? Top 5 videopelit?

    VastaaPoista
  5. Mitkä koirarodut on sun suosikkeja ja mitkä inhokkeja?

    VastaaPoista
  6. - Jos kirjoitat Legendan varjossa-fanitarinan uusiksi, tuleeko siihen pitti-Nara vai uusi koirasusi-Nara? Vai kumpikaan, jos siis sen kirjoittaminen uudelleen on vielä mahdollisesti suunnitelmissa?

    - Onko jatko-osan kirjoittaminen Tengu-tarinalle yhä suunnitelmissa? (Ei paineita, kunhan kysyn, koska aidosti tarina kiinnostaa. :D)

    - Miten Bono nykyisin jakselee?

    - Jos rahatilannetta ei lasketa, niin pitäisitkö samaan aikaan mieluummin yhtä vai useaa koiraa?

    - Onko sinulla piirtämisen harjoitteluun liittyen jotain erityisiä rutiineja/tavoitteita, vai piirrätkö sitä mitä mieli tekee silloin kun tekee?

    - Silloin kun teet tummat, näkyvät ääriviivat ja värität vesiväreillä (+ mahdollisesti jollain muulla), lisäätkö päälle fiksatiivia ennen maalaamista vai väritätkö suoraan vesiväreillä?

    - Oletko harkinnut taidekirjan julkaisemista itse? Jos, millainen se olisi?

    - Mikä on varhaisin lapsuusmuistosi (josta olet valmis kertomaan)?

    - Onko olemassa sinua ärsyttäviä ns. "pakollisia" juonenkäänteitä, jotka typeryydestään huolimatta ovat annettavissa anteeksi, koska toisenlainen tapa toimia olisi tarinankulun ja katsojan/lukijan kannalta vaivalloista tai muuten hankalaa? Mitä?

    Esimerkkinä vaikka se, että aluksi toisilleen vieraat päähenkilöt rakastuvat/ystävystyvät epärealistisen nopeaan tahtiin, mutta tarinan seuraamisen kannalta ei ole välttämättä edes järkevää olla "realistisen hidas", jos koko tarina täytyy mahduttaa yhteen elokuvaan/sarjakuvaan.

    VastaaPoista
  7. Miksi/miten päädyit liittymään Suomen Hopeanuli-fanit ry:n jäseneksi? Miten hyvin yhdistys on vastannut odotuksiasi? Mitä kaikkea hommaa sinä teet yhdistyksessä? Miksi ihmisten kannattaisi mielestäsi liittyä yhdistyksen jäseneksi? Mitä toiveita sinulla on yhdistyksen suhteen, mitä yhdistyksen esim. pitäisi mielestäsi tehdä tulevaisuudessa?

    VastaaPoista
  8. - Miten sinusta tuli Ginga-fani, miten tutustuit Gingaan?
    - Keräiletkö Ginga-oheistuotteita? Millainen Ginga-kokoelma sinulla on?
    - Oletko nähnyt Yoshihiro Takahashia livenä? Oletko menossa tapaamaan häntä, kun hän syyskuussa tulee Helsinkiin?
    - Mitkä Ginga-hahmot ovat suurimpia suosikkejasi ja mitkä inhokkejasi?
    - Laita nämä sarjat paremmuusjärjestykseen: GNG, GDW, Orion, Last Wars, Noah.
    - Millaisia muutoksia sinä tekisit Ginga-saagaan?
    - Toivotko vielä jatkoa Gingalle, vai toivotko, että jatkoa ei ole enää tulossa?
    - Missä Hopeanuoli- ja Weed-anime ovat mielestäsi onnistuneet paremmin kuin mangaversiot? Pidätkö enemmän animesta vai mangasta?

    VastaaPoista
  9. - Onko sinulla joitain lempitaiteilijoita? Suomalaisia tai ulkomaalaisia
    - Minkälainen musiikkimaku sinulla on? Onko jotain all time favorite biisiä?
    - Omaatko jotain ns. outoja tai erikoisia tapoja? Esim. kahvin juonti kylmänä tai jäätelön lämmittäminen ennen syömistä jne.
    - Mielestäsi paras, hauskin tai mieleenpainuvin postauksesi täällä blogissa? Ja miksi? (jos sellainen tulee mieleen)

    VastaaPoista
  10. Keräiletkö mitään? Oletko keräillyt ennen jotain, mitä et enää kerää?
    Käytkö coneissa?
    Miellätkö itsesi "faniksi", kuulutko johonkin fandomiin?
    Katsotko mieluummin uusia leffoja/sarjoja/kirjoja tms. vai palaatko herkemmin kuluttamaan samoja tykkäämiäsi teoksia uudelleen ja uudelleen?

    VastaaPoista