perjantai 18. heinäkuuta 2014

Vastaukset


Eli siis edellisessä postauksessa vinguin lukijoiltani kysymyksiä, vaatimuksia ja niin edespäin. Tässä välissä ehdin onneksi saada postista jonkin verran uusia sarjiksia, joten niiden arvosteluja ilmestyy pian!
Ehdotuksiini con/koirataidemiiteistä tehtyihin raportteihin ja selostuksiin muista keräilykohteistani suhtauduttiin myönteisesti, joten näitäkin on luvassa jossain välissä jos saan hommattua uuden digikameran/kamerakännykän.

Ja sitten ehdotus: olet arvostellut Disneyn 101 Dalmatialaista II - Pikku Kikero Lontoossa, joten miten olisit jos arvostelisit myös ekan osan, 101 Dalmatialaista?
- 101 dalmatialaista ei koskaan ole kuulunut suosikkeihini, sen välttely on ollut ihan tietoista. Jatko-osan arvostelin, koska sain sen joskus joululahjaksi. Mitä olen Huutonetistä katsonut niin ykkösen DVD:t ovat tällä hetkellä myös hemmetin kalliita, joten pitänee löytää tämä netistä jostain hyvällä laadulla.


Pelipuolta et kuitenkaan ole tainnut paljoa käsitellä, tai ainakaan ei muistu mieleeni? Siltäkin puolelta kun löytyy materiaalia, ihan näistä tunnetuista Ookamista ja Nintendogsista tuntomattomampiin Solatoroboon ja Dust: an Elysian Tailiin.
- Pelejä mielelläni toki joskus arvostelisin, mutta suuri ongelma tässä on, että pelaan harvoin ja lähes ainoastaan Pleikkarilla. PC:llä olen aivan liian nakkisormi pelaamaan mitään perus hiirellä klikkailua haastavampaa. Koiraeläinaiheiset pelit hajaantuisivat liikaa eri konsoleille, eikä minulla tietenkään ole aietta ostaa jokaista konsolia vain muutamia koirapelejä varten. Pleikkaripelejä voisin toki arvostella, mutta en omista mitään laitetta, jolla voisi ottaa screenshotteja PS1 ja PS2 peleistä. Harmittavaa kyllä pelit taitavat jäädä blogista.

Ja sen halppis-Balton voisit arvostella (ellei sen aiheuttama aivovaurio ole liian suuri).
- Palaan tämän äärelle yhä uudestaan ja uudestaan enkä pysty katsomaan tätä kuin 5-10 minuuttia kerralla! Yritys on kova, vannon!


Pitäisitkö mahdollisena sitä, että koiraeläinten lisäksi ottaisit blogiin myös kissaeläimistä kertovia sarjakuvia ja animaatioita arvosteltaviksi?
- En. SK suunniteltiin vain ja ainoastaan koiraeläimistä kertovia sarjakuvia ja animaatioita arvostelemaan. Tämän vuoksi en aio arvostella vaikkapa live-action elokuvia, ainut poikkeus oli Bitter Laken arvostelu, koska siinä näyttelijät olivat pukeutuneet fursuitteihin. Myös pelien lisääminen tuntuisi kenties liikaa aiheesta poikkeamiselta. Kissaeläimistä puhumattakaan, blogin idea katoaisi sen myötä. Yleisesti eläinfiktiosta kertovia blogeja on ainakin yksi, Äffän Hammasnurkka. Jos blogissani arvosteltaisiin yleisesti kaikkia sarjoja, missä olisi mitä tahansa eläimiä menettäisin kiinnostukseni nopeasti. Aihepiiri muuttuisi aivan liian laajaksi, enkä millään voisi pysyä perillä niin laajasta aiheesta. Kaikista eläimistä minua kiinnostavat eniten juuri koirat, niiden monipuolisuus mahdollistaa ainekset kaikenlaisiin tarinoihin, eikä kiinnostukseni koiria kohtaan ole vuosien varrella koskaan osoittanut himmentymisen merkkejä. Lukisin mielelläni lisää Hammasnurkan kaltaisia blogeja kaikenlaisista eläintarinoista, joten perustakaa sellainen itse, jos tunnette blogitarjonnassa olevan aukon.


Voitko tehä arvostelun Sherlock Houndista? <:
- Kenties jossain välissä, ostin juuri sarjan boksina, mutta kestää varmasti kauan ennen kuin saan sen katsottua.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti