perjantai 14. maaliskuuta 2014

Kommentointi avattu kaikille


En tajunnut että kaikki eivät kyenneet kommentoimaan blogiin jos eivät omistaneet jotain tiettyä käyttötiliä esim Google+:ssa tai muuta sellaista. Kommentoinnin pitäisi nyt olla sallittua kaikille.

Haluaisin myös kuulla mielipiteitä blogin ulkoasusta. Luin jostain että valkoinen teksti mustalla taustalla olisi ehdoton ei, koska sitä on hankala lukea? Olen tottunut FurAffinityn tummaan ulkoasuun, joten ei ainakaan minua tämä värimaailma haittaa.

Tulevia arvosteluja ovat muun muassa animet The Dog of Flanders (kuvassa) ja One Stormy Night, sekä paljon länsimaista ihmissusisarjakuvaa. Postista saapui tänään myös Wurrin kolme tähän mennessä ilmestynyttä osaa joiden arvostelua oltiin kovasti toivottu. Arvostelumateriaalia minulla on 20-30 postauksen edestä, mutta enhän tietenkään halua kaikkia niitä etukäteen paljastaa.


9 kommenttia:

  1. Mä en oo kehdannu sanoa, mutta musta tausta valkosella tekstillä kyllä sattuu hitusen silmään. Ja sitten kun tuo taustakuva on aika silmiä rasittava pienellä tekstuurillaan.
    Joku neutraalimpi värimaailma olis jees :3

    Älä suutu :'I

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. no problemo, vastaustahan kaipasin. Tämän hetkinen tausta oli joku Bloggerin valmispaska jota ei ole laiskuutta tullut vaihdettua. Tumma tausta plus vaalea teksti yhdistelmää en tule vaihtamaan, koska tätä minun on jostain syystä helpompi lukea. Tummat taustat on valittu FA:han ja kännykkään, ihmisten näkökyvyt ovat erilaisia joten ehkä kuitenkin enemmistöä ottaa silmään lukea tummalta pohjalta? Jos on totuttu siihen kun kirjoituspaperi on valkoista? Muutoin värimaailma varmasti on karseaa, olen niin juuttunut ällökarmeaan kasari_bordellopornoväreihin enkä käytä niitä edes hipsteri-ironisesti

      Poista
  2. Tumma teksti vaalealla pohjalla miellyttäisi myös täälläpäin enemmän silmää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos vastauksesta. En usko vaihtavani taustan ja tekstin tummuuksia kuitenkaan, sillä itsekkäänä haluan pitää tekstin sellaisena mikä on itselle helpointa lukea - eli tumma tausta ja vaalea teksti. Halusin kuitenkin saada selkoa tähän väitteeseen, ilmeisesti silmäni ovat mutantit.

      Poista
  3. Itse olen samaa mieltä tumman pohjan sopivuudesta, jolloin lukemisen kanssa ei ole mitään ongelmia. Bannerikaan ei ole sävyiltään ongelmallinen ja on kivan korkuinen.

    VastaaPoista
  4. Mulla on myös suuria vaikeuksia lukea valkoista tekstiä tummalta pohjalta... saan jälkikuvia ja teksi alkaa vilkkua ja väristä silmissä jo parin sanan jälkeen. :/ Tulee tunne kuin yrittäisi tuijottaa hehkulamppuun. Vilkas Courier-fontti ei auta asiaa... Jos et halua muuttaa sivua vaaleataustaiseksi, sekin jo auttais että taustan ja tekstin kontrasti olisi pienempi, esim. Furaffinityä pystyn lukemaan ilman mitään vilkkumisia, siellä tausta on vaaleampi ja teksti harmaata.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ulkoasua on nyt muokattu vähän, ehkä on parempi tai sitten ei.
      Millä tavoin courier on vilkas? Valitsin fontin koska se on mielestäni selkeä lukea, mikä fontti sitten ei olisi vilkas?

      Poista
    2. Esim. toi sivupalkin Arial on mun silmälle lempeempi, Courierissa on jotenki niin öö paljon muotoja kun on voimakkaat päätteet ja jotenkin ahtaan tuntuiset kirjaimet. Mut tää värinvaihdos helpotti jo paljon, nyt pystyn lukemaan, kiitos. :) (toivottavasti et loukkaantunut?)

      Poista
    3. En loukkaantunut. Itse pidän courieristä koska siitä tulee vähän sanomalehdet mieleen. En mitään suuria muutoksia halua tehdä, koska pitäähän kuitenkin minun itsekin tykätä kirjoittamastani blogista. Mutta haluan myös ulkoasun olevan lukijoille ystävällinen.

      Poista