tiistai 2. syyskuuta 2014

Oletko hankkinut mitään teoksia blogin innoittamana?

Kierrätän vanhan kuvan koska derp.
Olisi siistiä kuulla jos joku lukijoista on arvostelujeni innoittamana hankkinut jonkin teoksen itselleen? Oliko hankkimisen arvoinen, missä olit eri mieltä arvosteluni kanssa? Entä onko käynyt niin, että arvosteluni perusteella olet vältellyt jotain teosta? Arvostan mahdollisia vastauksia, kiitos, danke!

14 kommenttia:

 1. Itseasiassa hankin Stargazing Dog -teoksen siun arvostelun pohjalta ja tykkäsin kyl itse teoksesta myös sen luettuani.

  Tuli myös tuossa tilattua The Saga of Rex - tarina nyt kirjana. Pitäisi se huomenna käydä noutamassa Akateemisesta. Löysin tarinan siun tekemän artikkelin perusteella, jossa kerroit tuotannossa olevista animaatioista. Yllätyin kun sen pystyikin tilaamaan Akateemisesta painettuna. (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olin täysin unohtanut tuon Rexin, voisin itsekin hankkia.

   Poista
 2. Three Wolves Mountainin hommasin blogin innoittamana, joskaan täysin uusi se ei itselle sarjana ollut.
  Stargazing Dog on toinen, jonka olen pohtinut hankkivani.

  Viimeisimpänä ei varsinaisesti blogin vaan kommenttien innoittamana tuli hankittua tuo Wolf's Children DVD, joskin olen käsittänyt, että siitä olisi jonkinlainen mangakin olemassa. Harmi vaan etten löytänyt Eurooppaan soveltuvaa DVD:tä eBaysta yhtäkään, katsominen onnistuu vain tietokoneelta.

  Sinun itsesi innoittamana taasen tuli joskus lainattua kirjastosta se kirja missä oli tyttö, joka muuttui sudeksi. Susisieluko se nyt oli?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aaaargh en tiedä miten himmailen tuon Wolf Childrenin kanssa, sitä on pyydetty jo miljoona kertaa ja olen aloittanut sen katsomisen useaan otteeseen. Mikä lie tökkii tässä.
   Ja joo, Susisielu! Pitääkin lukea se uudestaan monen vuoden jälkeen, kun ostin sen jostain divarista ja jäikin lukematta.

   Poista
 3. En ole vielä ostanut mitään, mutta Red Lanternin ja Nordguardin haluaisin ostaa itselleni, jos vain saisin ne jostain suomalaisesta kaupasta, kun ulkomailta ostaminen ei jostain syystä onnistu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miksi ei onnistu? Eikö rahat riitä vai etkö osaa? Voin kyllä neuvoa mistä ja miten tilata.

   Poista
  2. Olen pari kertaa yrittänyt ostaa sarjakuvia Amazonista äitini kanssa (äiti halusi ostaa vaatteiden kaavoja ja aateltiin laittaa koko tilaus samaan pakettiin, että minä maksan sitten omista rahoista äitille) ja homma toimi muuten, mutta jostain syystä se ei sitten hyväksynyt äidin luottokortin numeroa ja mun korttia ei löytynyt ollenkaan sieltä maksuvaihtoehdoista. Kokeiltiin kahta muutakin ulkomaista nettikauppaa (en kyllä enää muista, että mitä ne oli), mutta ei meiän kortit kelvannu niillekään.

   Poista
  3. Maksan yleensä Paypalilla, mutta silloin tällöin luottokortilla. Paypal on todella helppo käyttää ja lähes kaikki kaupat netissä käyttävät sitä. http://www.maksukamu.com/paypal-tilin-avaaminen/

   Poista
  4. Vinkkinä, jos kortit eivät tunnu kelpaavan esim. Amazonissa tai Ebayssa, kannattaa katsoa verkkopankissa josko kortin asetuksista on estetty ulkomaisissa ostojen tekeminen. Mulla alkoi heti toimimaan kun kävin laittamassa käyttöalueeksi koko maailman ja internet-käytön sallituksi!

   Poista
 4. Three Wolves Mountainin hommasin minäkin blogin innoittamana, samoin tulin katselleeksi netistä tuon The Tibetan Dog-animen (<3).

  Anubis Dark Desire löytyy kirjanmerkeistä, että jos joskus rikastun niin yritän saada tuon tilattua. Samoin kiinnostuin myös tuosta Coyote Riveristä.

  Niin ja löysinhän mä divarista sen Tetfol suden poika-sarjiksen ja Erämaan kutsun anime-VHS löytyy myös. Kiinnostaisi myös nuo sarjisversiot Jack Londonin koiratarinoista, mutta rahanpuutteen ja huonon saatavuuden takia en ole hankkinut.

  Dogs of War ja muut sota-/työkoirista kertovat julkaisut kiinnostaisivat, rahaa kun vain olisi enemmän näihin laittaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ebaysta saa kaikkea käytettynä halvalla, usein kalliimmaksi osoittautuu postikulut. Jos tarvitset apua ulkomailta tilatessa voin yrittää neuvoa.

   Poista
 5. Joitakin arvostelemiasi elokuvia on tullut jos ei sentään hankittua, niin ainakin katsottua arvostelujen perusteella. Esim. Arashi no Yoru Nistä olin aiemminkin ollut tietoinen, mutta arvostelusi sai kiinnostumaan tarpeeksi, että päätin katsoa. Aika usein myös katson esitellyt lyhärit, jos on tuokio aikaa ja se löytyy YouTubesta. Aika usein olen ollut leffoista suunnilleen samoilla linjoilla kanssasi, tai vähintään kyennyt näkemään samat puutteet, vaikka ne eivät omaa katsomuselämystäni samalla tavalla ehkä häirinneetkään.

  Napsisin myös mieluusti lukuvinkkejä, mutta yritän pitää kukkaronnyörit tiukassa tällä hetkellä (puhumattakaan siitä, että kirjahyllytila loppui aikoja sitten) ja harva itseäni kiinnostava julkaisu on saatavilla ilmaiseksi.

  VastaaPoista
 6. Itse en ole ostanut, mutta vinkkasin Beast of Burden -sarjakuvan kaverilleni, hän kun on innostunut tuollaisista X-files-tyylisistä jutuista ja eläimistä. Hankki ensimmäisen kirjan, ja aikoo hankkia jatkotkit jossain vaiheessa. Itse taas inhoan kauhua (jää liian helposti pyörimään päähän), joten en ole pyytänyt kirjaa lainaan.

  Mielenkiintoisia elokuvia ollut arvostelussa, mutta jostain syystä ei ole ollut yhtään intoa katsella elokuvia. Kesäkin meni pelatessa ja lukiessa. Ovatpahan nimet tallella, kun innostus joskus iskee.

  Kiitos blogini maininnasta edellisessä postauksessa!

  VastaaPoista
 7. Leffoista olen katsonut The Tibetan Dogin ja sen fursuitelokuvan, jonka nimeä en enää muista.. :D Ensimmäisessä oli tosi kivat musiikit ja grafiikat mutta juoni ei juurikaan vakuuttanut, lähinnä lopussa tulevan hirviön kohdalla alkoi hiipimään semmoinen äääh-fiilis. Fursuit-leffassa oli ihan hienot justiin ne fursuitit mutta siihen se jäikin.

  Olen arvostelujen perusteella ostanut Nordguardin ja Stargazing dogin. Nordguard oli todellakin ostamisen arvoinen, jälkimmäistä en ole vielä kerennyt lukemaan!

  VastaaPoista