maanantai 9. maaliskuuta 2015

Kolmas Tähdenlento on ilmestynyt

Kansi by Detrah & Spyro
Suomen Hopeanuoli -fanit ry:n tämän vuoden jäsenlehti ilmestyi juuri kotiini ja lehti on tänä vuonna mukavan laadukas. Olen osallistunut lehdessä neljän artikkelin tekoon, sekä joitain kuviani on käytetty kuvituksena, joten en voi tätä numeroa arvostella. Aikaisemmat kaksi numeroa on kyllä arvosteltu blogissa ja vaikka nekään eivät olleet missään nimessä huonoja, on tämä kolmas numero taas selkeästi askeleen ammattitaitoisemmin tehty.

Tein lehteen seuraavat artikkelit: Oikean elämän hirviökarhut, jossa kerron oikean elämän vastineista Akakabutolle, esittely Viidakkokirja -animesta (Shonen Mowgli), sekä kaksi artikkelia kahdesta sankarikoirasta. Lehden tekoon voi osallistua kuka tahansa yhdistyksen jäsen ja itse ainakin tykkäsin tästä työskentelystä. Aion osallistua taas seuraavan lehden kirjoittamiseen, joka ilmestyy joko tänä vuonna vuoden toisena numerona, tai sitten ensi vuonna vuoden ensimmäisenä numerona.Mukana on myös blogini mainos! Sain luvan ilmaiseksi mainostaa jotain lehdessä. Alunperin mainoksessa piti olla yritykseni, mutta en sitten kehdannutkaan mainostaa sitä vielä kun yritys ei ole vieläkään virallinen eikä sillä ole tuotteita myynnissä. Laitoin viime torstaina yrityslainahakemuksen menemään, joten eiköhän hitaasti olla menossa oikeaan suuntaan. Sen sijaan laitoinkin SK:n mainoksen, vaikka blogin mainostaminen onkin ehkä kenties mahdollisesti vähän junttia. Näköjään kannatti, jäsenlehden ilmestymisen jälkeen on blogin Facebook -sivuille tullut 9 uutta tykkäystä, jota en usko sattumaksi.

Lehti tulee tänä vuonna automaattisesti korottuneen jäsenmaksun maksaneille jäsenille. Uusi käytäntö lehden kuulumisesta jäsenmaksuun on mielestäni hyvä. Ei haittaa ollenkaan maksaa pikkaisen enemmän, jos siihen sisältyy lehti. Muutenhan se lehti pitäisi kuitenkin ostaa erikseen. Lehteä tulee varmasti vielä myyntiin ei-jäsenillekin kuten edellisinä vuosina. Jäsenyyteen kuuluu tänä vuonna myös tervetuliaispaketti, jossa on pieni lehtinen, pinssi ja jäsenkortti. Yhdistyksellä on ollut paljon alamäkiä ja se on saanut hurjaa kritiikkiä osakseen, esimerkiksi paljon myöhästyneiden jäsenkorttien takia. Nyt tuntuu kuitenkin, että yhdistys olisi nousemassa jaloilleen ja nämä tuotteet ovat varsin nättejä ja laadukkaita. Etenkin jäsenkortista pidän. Kortissa on hieno kuvitus ja itse kortti ei vaihdu vuosittain, vaan siihen lähetetään vaihtuva tassutarra.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti