keskiviikko 16. heinäkuuta 2014

Kysykää miettikää vaatikaa pohtikaa!


Tällä hetkellä minulla ei ole juurikaan arvosteltavaa materiaalia käsissä. Olen tilannut suuren määrän sarjakuvia, mutta ne ovat vielä matkalla (en aio spoilata mitä sarjiksia nämä ovat) ja animaatioita olen laiskistunut katsomaan viime aikoina. Ne sarjakuvat, joita minulla on kotona vielä lukematta eivät ole oikein inspanneet ja niiden lukeminen on ollut melkoista pakkopullaa.

JOTEN tähän väliin voisi olla paikallaan pieni kysymys & vastaus -postaus, jees? Eli te kysytte, ehdotatte, annatte palautetta, whatever ja minä vastaan myöhemmin ilmestyvässä vastauspostauksessa. Mikäli viestejä ei tule tarpeeksi niin en tee erillistä vastauspostausta, vaan vastaan suoraan tämän postauksen kysymyksiin.

Olen leikitellyt, että voisin tulevaisuudessa julkaista blogissa jotain pikaista piirrostutoriaalia, esitellä muita keräilykohteitani, kirjoittaa mahdollisista con- ja koirataidemiiteistä jne. Tällä hetkellä näitä postauksia olisi hankala toteuttaa koska minulla ei ole kameraa (digikamera sanoi poks ja kamerakänny meni hukkaan), mutta hankin sellaisen jossain välissä. Mielelläni kirjoittaisin lisää artikkeleita liittyen koirataiteeseen ja koirasarjakuviin/-animaatioihin, mutta tarvitsen aiheideoita. Myös fanitarinaani liittyen voi toki kysyä jotain, mikäli jokin on epäselvää.

10 kommenttia:

  1. Piirrostutoriaalit kiinnostaisivat paljon ainakin meikäläistä. :3 Olisi myös ihan jees lukea muista keräilykohteistasi ja con/koirataidemiiteistä.

    Ja sitten ehdotus: olet arvostellut Disneyn 101 Dalmatialaista II - Pikku Kikero Lontoossa, joten miten olisit jos arvostelisit myös ekan osan, 101 Dalmatialaista?

    VastaaPoista
  2. Muut keräilykohteet ja con- ja miittiraportit kuulostavat hyvälle. Blogiasi on ollut kaikin puolin todella mukava lukea, ja on tosi hienoa miten olet saanut kaivettua niin paljon erilaisia koiriin liittyviä ohjelmia, sarjakuvia jne. Että tosi hyvällä raiteella menee ^^ Pelipuolta et kuitenkaan ole tainnut paljoa käsitellä, tai ainakaan ei muistu mieleeni? Siltäkin puolelta kun löytyy materiaalia, ihan näistä tunnetuista Ookamista ja Nintendogsista tuntomattomampiin Solatoroboon ja Dust: an Elysian Tailiin.

    VastaaPoista
  3. Miitti- ja coniraportit voisi olla hyvää luettavaa. Samoin muut keräilykohteesi. Ja sen halppis-Balton voisit arvostella (ellei sen aiheuttama aivovaurio ole liian suuri).

    VastaaPoista
  4. Pitäisitkö mahdollisena sitä, että koiraeläinten lisäksi ottaisit blogiin myös kissaeläimistä kertovia sarjakuvia ja animaatioita arvosteltaviksi?

    VastaaPoista
  5. Olisi kiva saada arvostelut Blacksadin Amarillosta ja Viidakon valtiaasta.

    Toivoisin myös suomalaisia sekä ulkomaalaisia tilaustyösivuja, joista saisi hyvää arttia, kalentereita, veistoksia, avaimenperiä jne. Kuten Recelin sivu: http://emmaauvinen.fi/?lang=en

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tuo jälkimmäinen on hyvä idea!

      Amarillo on jäänyt ostamatta kun moni muu on kiinnostanut enemmän, pitäisi se hankkia kun alkaa olla jo vähemmän tuore ja varmaan jostain löytyisi halvalla. Viidakon valtiaat pölyttyy nurkissa, olen yrittänyt lukea niitä mutta vaikuttavat vähän tylsiltä ainakin alussa. Pitäisi tsempata.

      Poista
  6. Kerran olet kirjoitellut arvosteluita animaatioista, niin mulla saattaisi olla ehdotus (jos siis otat edelleen ehdotuksia vastaan): Tikun ja Takun Pelastuspartio (Chip 'n Dale Rescue Rangers). Lienetkö koskaan kuullut, mutta 90-luvulla pyörinyt Disneyn animaatiosarja, jota tykkäsin tosi paljon kattoo pentuna (ja mahdottoman hyvä tunnari: https://www.youtube.com/watch?v=7v4yuqRl_p8 ). Olis kiva kuulla jonkunmoinen arvio tästäkin, jos suinkin vain mahdollista...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Valitettavasti tämä blogi keskittyy vain koiraeläinaiheisiin piirrettyihin ja sarjakuviin, muuten aiheesta tulisi aivan liian laaja (ja koska olen koirapakkomielteinen). Mutta tätä voi ehdottaa vaikka Hammasnurkalle http://hammasnurkka.vuodatus.net/ joka kirjoittaa kaikista eläinaiheisista.
      Katsoin kyllä itse tätä innolla pentuna, mutta en usko enää aikuisena arvostavani sitä yhtä paljon, sillä meno muistaakseni oli hyvin kesyä.

      Poista
  7. Ihan mielenkiinnosta: nyt kun tekoäly valtaa alaa taiteelta, pidätkö mahdollisena, että joskus arvostelisit tekoälyn tekemiä koiraeläinaiheisia sarjakuvia, jos ja kun sellaisia alkaa ilmestyä, vai aiotko pitäytyä ihan oikeiden ihmisten tekemissä tuotoksissa? Teknisesti olisi varmaan mahdollista jo nyt teettää tekoälyllä koiraeläinaiheiseksi tunnistettavaa matskua ja varmaan pian se näyttäisi jo oikean ihmisen tekemältä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jos sellaisia sarjakuvia ilmestyisi voisin käydä niitä läpi sairaasta uteliaisuudesta ja viihteen nimissä, mutta vain jos nämä sarjakuvat olisivat ilmaiseksi luettavissa.

      Poista