keskiviikko 17. joulukuuta 2014

Celebrity Pedigree (Peli)


NIMI: Celebrity Pedigree
VUOSI: ?
TEKIJÄ: KillerViral

PÄIVITYS VUODELTA 2021: Palasin pelin äärelle ja pelasin sitä monta tuntia. Tälläiseksi hölmöksi ilmaispeliksi peli on todella vaativa ja haastava, mutta sen voittaminen ei ole mahdotonta. Sain viimein pelin loppuun, eli kennelini kaikki koirat olivat viiden tähden arvoisia. Vinkiksi annan, että huonompia pentuja ei kannata heti myydä niiden synnyttyä, sillä niiden arvo nousee niiden aikuistuessa. Vaikein jalostettava ominaisuus on huumori, sillä kaupasta on saatavilla vain yksi julkkis, jolla on korkea huumoritaso, mutta jonka muut tasot ovat matalampia. Kannattaa keskittyä jalostamaan muita ominaisuuksia ja jättää huumori viimeiseksi. Viiden tähden koiralla ei edes tarvitse olla kaikki ominaisuudet täysin tapissa. Peli myös päättyy heti kun kaikki koirat ovat viiden tähden tasoisia, eikä pelaajalla ole edes mahdollisuutta nähdä täydellistä kenneliään, mikä oli todella harmittavaa!

En tiedä miten törmäsin tähän peliin, mutta onneksi törmäsin! Harvoin tulee vastaan näin hölmöjä ideoita. Celebrity Pedigree on yksinkertainen ilmaispeli, jota voi pelata useammalla sivulla, kuten täällä. Pelissä tarkoitus on jalostaa yhä parempia koiria, mutta ei mitä tahansa koiria, vaan näillä koirilla on julkkisten päät. Jos siis olet koskaan mielessäsi parittanut kahta julkkista yhteen, nyt voit toteuttaa haaveesi.

Pelaaminen on yksinkertaista. Alussa saat valikoiman sekalaisia vähemmän laadukkaita julkkiskoiria, joita järkevästi yhdistelemällä saat laadukkaampaa jälkikasvua. Myymällä pentuja saat maksettua kennelkulut ja ostettua laadukkaampia siitoskoiria. Joka päivänä/"kierroksella" voit teettää uusia pentuja, toisin kuin muissa koiranjalostuspeleissä tässä pelissä ei ole minkäänlaista odotusaikaa. Puolessa tunnissa ehtii tuottaa monta sukupolvea. Kennelissä kuitenkin on tilarajoitus, joten koiria on pakko myydä vaikkei rahaa tarvitsisikaan.

Osa valikoimasta, huomatkaa koiriin liittyvät sanaleikit.
Jo pelkkä idea koirajulkkisten parittamisesta keskenään on viihdyttävä, mutta pelissä oikeasti toimii genetiikka yllättävän hyvin. Sisäsiitoksella saa nopeasti haluttuja ominaisuuksia esiin, mutta sisäsiitos myös nopeasti tiputtaa koirien laatua ja lopulta ruudulle tulee muistutus "geenipoolisi vaikuttaa matalalta, olisiko aika lisätä uutta verta?" ja jälkikasvusta tulee vain yhden tähden arvoisia Amy Winehouse- tai Ozzy Osbourne -koiria. Julkkisten kasvonpiirteet periytyvät jälkikasvuilleen ja tulokset ovat suureksi osaksi erittäin hämmentäviä.

Ennen paritusta voit tarkastella mahdollisia tuloksia.
Genetiikka toimii! Jonkin aikaa sukurutsattuani Bono x Kate Moss/Lindsey Lohan -yhdistelmää koko koiralauma alkaa näyttää samalta.
Pelasin pelia noin pari tuntia, tuon ajan loppua kohden pelistä tuli harmittavan vaikea. Laadukkaampien koirien ylläpito maksaa enemmän, eikä pentujen myyminen enää kata kuluja. Mitä enemmän pentuja sitten myy kulut kattaakseen sitä vähemmän jalostusmateriaalia jää itselle. Lopulta rahani eivät enää riittäneet mihinkään ja tasapainoilin vain parin koiran kanssa, jotka tuottivat tuskin mitään laadukasta ja jouduin jatkuvasti sukurutsaamaan koiria, koska ei ollut varaa ostaa uutta verta, mutta pentuja kuitenkin piti teettää niiden ollessa ainut rahan lähde.

Erittäin omaperäinen ja viihdyttävä peli, suosittelen jos on tylsää ja arvostaa tälläistä hieman sairastakin huumoria.

TÄHDET: **1/2

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti