torstai 3. syyskuuta 2015

Sitä täydellistä hopeanuoliposetusta ettimässä


Laitan tämä postauksen jump breakin taakse, jotta se ei liikaa häiritse blogia selaillessa. Minä kun tuppaan aina välillä saada valituksia, jos blogissa on jotain muuta kuin arvosteluja. ;)

Höpsähtäneenä olen lähes joka päivä napsimassa Bonosta kuvia. Tätä varten olen opettanut koiralle vähän poseeraamista. Bono pysyy hyvin paikallaan, ellei sitten näkökentässä ole jotain tosi kiinnostavaa, ja käskystä kiipeilee korkeitakin kallioita. Hopeanuoli -fanina tietenkin haluan koirasta mahdollisimman eeppisiä ja miehekkäitä kuvia, etenkin kliseistä uljaana seisomista kalliolla alakulmasta kuvattuna. Tähän tapaan:


Bonolla luoksetulo ei vielä ole täysin luotettavaa, eikä se välttämättä koskaan tule olemaan satavarmaa kun koira on jo aikuinen kun olen hänet saanut. Ulkona tekisi mieli sännätä kissojen ja koirien perään, joten tämän vuoksi en voi pitää häntä hihnatta kotikulmilla. Minulla on myös muutama kyttäävä naapuri, mikä myös estää vapaana oloa. Omasta mielestäni hihna pilaa nämä kuvat täysin, mutta aina välillä pääsen koiran kanssa syrjäseuduille, joissa voi olla hihnatta. Noilla kerroilla yritän sitten ottaa näitä täydellisiä hihnattomia super eeppisiä hopeanuoliwannabekuvia.

On tästä harjoittelusta oikeaakin hyötyä! Koira saa kiipeillessä liikuntaa ja harjoittaa lihaskoordinaatiota. Paikalla pysyminen oudossakin paikassa harjoittaa koiran kärsivällisyyttä ja kuuliaisuutta, saan valtaa koiraan vaikka olisinkin siitä kaukana, sekä luoksetuloharjoitustakin on mukana kun käsken koiran tulemaan luokseni. Ja tosiaan yritän komentaa koiraa vaihtamaan asentoa vaikka olisin itse kaukana, ilman, että koira ymmärtäisi sitä luoksetulokäskynä. Tämä on vielä vähän haastavaa, mutta elukka oppii kyllä nopeasti.





Hihna on muokattu tästä pois, fuskasin.


Käväsin tänään kaverin kanssa syrjäsellä uimapaikalla ja totta kai piti pieni tovi pyhittää kuvaukselle! Viimeinkin sain (oikeasti) hihnattomia uljauskliseekuvia, harmi vain etteivät seisomisasennossa olevat olleet onnistuneita, mutta istunta-asentokuvat olivat kivan näköisiä. Vielä joskus saan otettua jonkin järjettömän eeppisen kuvan! Kukaan ei tule säästymään kuvasaasteeltani!


2 kommenttia:

  1. Komeita kuvia, varsinkin tuo ylimmäinen!
    Jos sinulla on käytössäsi järkkäri, niin siitä voisi saada aika eeppisen kuvan, jos Bono hyppäisi alas kiveltä (siis jos kiven ympäristö vain on sellainen, että sieltä voi turvallisesti hypätä alas) ja kuva olisi otettu hieman alaviistosta, hieman tähän tyyliin http://i3.mangareader.net/ginga-densetsu-weed/26/ginga-densetsu-weed-1403853.jpg
    Voisit myös kokeilla ottaa seisomis- tai istumiskuvia niin, että olet vähä kauempana, ja zoomaat kameralla lähemmäs, niin taustasta tulee epäselvä (tämä onistuu ihan pokkarillakin, jos vain kuvauskohde ja tausta ovat tarpeeksi kaukana toisistaan).

    VastaaPoista