maanantai 9. huhtikuuta 2018

Nara piertelee, osa 17: Viimeaikaista räpellystä

Viime aikoina on ollut aika kiirettä, tai ainakin energiavarastot ovat olleet niukilla. Blogin on kuitenkin taaperreltava eteenpäin, joten keräsin näytille pienen kasan viimeaikaisia kuvatuksia. Viimeaikaisuus on sitten varsin venyvä käsite.


Gingaconin maskotista uutta kuvaa. En ole varma pääsenkö tänä vuonna paikalle, katsotaan miten asiat järjestyy.



Aion ottaa osaa Suomen Hopeanuoli-fanit ry:n projektiin, jossa tehtäisiin fanisarjakuvista lehti. En ole vielä saanut aikaan kuin kahden sivun luonnokset. Onneksi projektilla ei ole deadlinea. Yhdistys julkaisi ensimmäisenä(?) vuonnaan Tiikerikoira -nimisen lehden, jossa oli fanien tekemiä sarjakuvia, ja tälle on toivottu uutta numeroa. Harmittavasti (mutta ymmärrettävästi) tekijöitä tämmöiselle ei juuri löydy. Sarjakuvissa on iso homma. Itse en keksi millään tarinaa fanisarjakuvalle, joten pyysin eräältä fanilta lupaa käyttää hänen lyhyttä fanitarinaansa perustana sarjikselleni.

Random fanitaidetta Benista ja Crossista tulossa. Tämä on melko kauan jo pyörinyt jaloissa mutten ole saanut aikaiseksi jatkaa sitä.

Prosessikuvia Tähdenlento 7:n kannesta.



Keskeneräinen Death Stranding -fanitaide. Olen kauan potkinut itseäni perseelle taiteeni monipuolistamisen suhteen. Ei pelkkiä koiria vaan voi piirtää, ja muutenkin olen halunnut alkaa tehdä enemmän vakavempaa taidetta, joka voisi kiinnostaa suurempaa katsojakuntaa kuin vain, öh, turreja. Motivoidakseni itseäni piirtämään ihmisiä piirrän ihkuja vanhoja miehiä <3 Death Stranding on Hideo Kojiman uusin työn alla oleva peli, joka on miehen ensimmäinen työ omillaan sen jälkeen kun Konami potkaisi Kojimaa hanuriin. Pelistä on olemassa vain kolme pitkää ja hämmentävää traileria, joiden perusteella ei voi kuin arvailla millainen juoni pelissä on. Tulen tuskin koskaan edes pelaamaan peliä, sillä minulla ei ole varaa PS4:een, mutta aion pelin ilmestyttyä seurata sen juonta katsomalla Youtubesta muiden pelailuja. Yksi päähenkilöistä on lempinäyttelijöihini lukeutuvan Mads Mikkelsenin esittämä, jonka hahmo vaikuttaa hirveän siistiltä luurankosotilaineen ja lonkeroineen. Hahmon voi nähdä tässä trailerissa, alkaen jostain keskikohdan maissa.

Kirjoitan ehkä seuraavassa postauksessa tarkemmin mitä minulle nykyään kuuluu. Näkemisiin! 

4 kommenttia:

  1. Olipas jännä käydä täällä blogissa, kun viime kerralla ulkoasu oli vielä musta :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Onhan tämä ollut jo, jaa, no monen monta kuukautta. Kiva kuulla, että olet tullut takaisin!

      Poista
  2. Hei, tuli tässä mieleen, että meinaisitko arvostella joskus the isle of dogsin? Se on melko uusi stop motionilla toteutettu elokuva, jossa koirat ovat pääosassa.

    VastaaPoista
  3. Joo mielellään kirjoitan siitä jahka sen pääsen näkemään

    VastaaPoista