perjantai 24. heinäkuuta 2015

Krieger Comicsin kauppa auki viimeinkin!


En yleensä halua kirjoittaa firman juttuja tähän blogiin, mutta nyt on niin tärkeä juttu, että rikon sääntöjäni.

Kauppa on nyt auki! Sinne pääsee kotisivun kautta http://www.kriegercomics.com/ taikka suoraan linkistä https://holvi.com/shop/kriegercomics/ !

Pahoittelen mikäli hinnat vaikuttavat korkeilta, valitettavasti tähän vaikuttavat arvonlisäverot, pelikorttien tullimaksut ja kirjojen hintavat painokulut. Vaikuttaa siltä, että joudun painamaan kirjoja tulevaisuudessa ulkomailla, sillä Suomessa se tulee niin kalliiksi vaikka kotimaisuushan olisi plussaa. Postikulut sentään kuuluvat hintoihin, eli jotain hyvää.


Tuotteita on tällä hetkellä vain kaksi, näistä löytyy esittelyt kotisivuilla. Pyrin julkaisemaan 4-5 tuotetta vuodessa, mikä tuskin tulee toteutumaan vielä tänä vuonna. Nyt tärkeintä olisi saada näistä tarpeeksi paljon rahaa takaisin, että voisin ostaa jonkin muun sarjakuvan lisenssin ja painattaa sen.

Kuvassa muuten keskiviikkona saapunut venäläinen katukoira Bono, joka myös pitää minut kiireisenä.

7 kommenttia:

 1. Omasta mielestä hinnat eivät ole edes niin pahat, joskin kukaan ei varmastikaan valita jos halvemmallakin lähtee. :D Onnea ja menetystä jne, toivottavasti yritys lähtee hyvin rullaamaan! Saatan hyvinkin sijoittaa ensi kuun palkasta pienen summan johonkin.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä Nara! Ja samaa totean minäkin, eli hintasi ovat erittäin kilpailukykyiset, kustannusalalla kun mikään ei ole ollut halpaa vuosiin (nimim. juuri näitä samoja onpas kallista -jäkätyksiä sai omassakin työssä kiitettävästi kuunnella). Sen myös ihan aistii, kuinka oma innostuksesi aiheeseen paistaa läpi joka suunnasta. Toivottavasti yrityksesi polkaisee pitkälle :)

  VastaaPoista
 3. Onnea ensimmäisestä julkaisusta (ja koirasta)! Itse en lähtisi hinnoista nillittämään, koska 150 sivua värillistä sarjakuvaa + vielä toimituskulut ei ole edes paha. Itse aion ainakin tilata kunhan saan muuttohässäkkäni hoidettua :3 Oletko muuten tulossa Helsingin sarjakuvafestareille myymään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti! Pitää suunnitella coneja tarkemmin tässä vuoden mittaan, katsella rahatilannetta ja niin edelleen. En usko, että matkakulujen ja mahdollisen majoituskulun jälkeen tekisin voittoa näissä tapahtumissa, menisin niihin lähinnä levittämään yrityksestä sanaa.

   Poista
  2. Juu, näkyvyyden saaminen on tärkeää nyt aluksi. Mut ilmottele jos oot tulossa!

   Onneks matkakuluja saa pienennettyä varaamalla ajoissa liput ja/tai käyttämällä halpisbusseja, ja kavereilta voi yrittää saada yösijaa. Meillekin voi joskus tulla jos pk-seudulla tarvii yöpaikkaa, joskin ei vielä nyt, koska muuttosählinki.

   Poista