torstai 9. huhtikuuta 2015

Nara piertelee, osa 7 - Trade Hukkahurjan kanssa

Suurempana: *linkki*
En ollut suunnitellut tekeväni piertelypostausta tästä kuvasta, mutta satuin ottamaan tarpeeksi monta kännykuvaa työskentelystä kun lähettelin päivityksiä Hukkahurjalle. Sovin Hukan kanssa tradesta ja hän teki minulle aivan upean Korson. Oman puoliskan tekemisessä kesti turhan kauan kun tappelin byrokratiapaperisodan kanssa ja olin muuten vain laiska vätys.

Ihan ensimmäinen luonnoskuva ei ole enää tallessa, mutta aika karkea tämäkin on. Aloitin pohjustamaan taustaa sinisellä ja vähän myöhemmin punaisella puuvärillä, mutta kuva on muuten 90% tusseilla väritetty. En pyyhkinyt alkuperäisiä luonnosviivoja alta koska, noh, laiskuus ja ei ne sieltä yleensä mihinkään näy.



Suoraan sanon ettei minulla ollut selkeää kuvaa minkä värinen taustan kuuluisi olla. Jotain avaruutta kuitenkin. Lopputuloksesta tuli paljon tummempi kuin odotin, mutta tuskin haittaa. Aloitin lisäämään Copic -tussia kerroksittain. Samoja värejä lisäsin myös heijastumaan suteen, hahmo itse on mustavalkoinen.



Kuva on tässä vaiheessa aikalailla finito. Seuraavaksi lisäsin vielä valkoisella geelikynällä tähtiä, viikset, sekä hohtoa kuuhun, kirsuun, huuliin, silmiin ja niin edelleen. Lopullisessa kuvassa taustan värit eivät sulaudu yhteen niin hyvin kuin olisin toivonut, mutta taustasta olisi tullut aivan liian tumma jos olisin jatkanut värien sulauttamista toisiinsa.

 

3 kommenttia:

  1. Aika suttunen. Takaisin arvosteluihin. Piirostus postaukset on tylsiä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Blogissa on tähän mennessä ilmestynyt reilusti yli 200 postausta. Näistä 7 on piirtelyharrastuksestani ja ne on tarkoituksella levitetty arvostelujen väliin etteivät lukijat saisi näistäkään vähistä yliannostusta. Piirrospostaukset ovat myös erillisen "lue lisää"-linkin takana. Jos nämä ovat mielestäsi tylsiä, älä lue niitä. Lukematta jättämisen olen tehnyt helpoksi, Harmi vain, että monia muita tuntuu nämäkin kiinnostavan, sillä nämä postaukset saavat aina paljon katselukertoja.

      Poista
  2. Seli seli höpönassu.

    VastaaPoista