tiistai 24. marraskuuta 2015

Jouluale Krieger Comicsilla


Verkkokauppaan TÄSTÄ. Vieläkin vain kaksi tuotetta saatavilla, pahoittelen tätä. Suunnitelmissa olisi ostaa julkaisuoikeus uuteen sarjikseen vielä tämän vuoden puolella tai tammikuussa. Tämän toteutumiseen tietenkin vaikuttaa rahatilanne. Joten heittäkääpäs niitä kolikkoja tänne suuntaan niin tulee minullekin oikein kiva joulumieli!

Mitä tähän blogiin tulee, koetan nyt joulukuussa kirjoittaa jouluisista tai muuten vain talvisista aiheista.

6 kommenttia:

  1. Pakko se oli toveria auttaa mäessä, kun teet tämmösselle englantitaidottomalle melkosta karhunpalvelusta!
    Jännällä odottaen perille saapumista, toivottavasti posti ei lusmua liiaksi.

    VastaaPoista
  2. Ostin Halloween-alen aikaan pelikortit ja voisin vaikka hankkia äidilleni joululahjaksi samanlaiset, kun se aina pelaa vuoden aikana ainakin yhden pakan puhki.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Teeppä niin! :D Kiva, että harkitset uusintatilausta.

      Poista
  3. Aijai, onkin ollut jo jonkin aikaa tarkoitus tilata jotain! Viskelenpäs kolikoita sinne sitten.

    Tuli tässä mieleen eräs koiraeläinsarja, josta en ainakaan omin nokkineni löytänyt arvostelua täältä, nimittäin Bonesin vuonna 2003 julkaistu Wolf's Rain-anime. Olisi mielenkiintoista lukea ajatuksiasi kyseisestä kyynelkanavien raastajasta joskus!

    Tämä on ehdottomasti yksi suosikkiblogeistani, muuten! Osaat kirjoittaa artikkelisi ihailtavan informatiivisesti ja varmaotteisesti, samalla pitäen yllä keveää ja ennakkoluulotonta yleisilmettä. Jatka samaa rataa~

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ihan hirveästi kehuista ja toki tilauksestakin! :D Tulipas nyt hyvä mieli. Wolf's Rainin olen katsonut vuosia sitten ja omistan sen boksina, arvostelin joskus ihan blogin alussa mangaversion (se arvostelu on muistaakseni tosi kökösti kirjoitettu kun tosiaan alkuaikoina tyyli oli vielä hakusessa). En ole varma mihin olen tunkenut tuon boksin, pitääpä yrittää etsiä se.

      Poista