perjantai 27. lokakuuta 2017

Huomenna Gingaconiin + uusi portfoliosivu

Tarroja myyntiin
Ääääh. Jännittäähän se mennä taidekujalle ensimmäistä kertaa. Edesmenneen Krieger Comicsin kanssa myin yritysten seassa muiden piirtämiä tuotteita, se on ihan eri asia. Nyt koetan myydä omia tekeleitä ja kyllähän se ahdistaa jos niistä ei pidetä. Valikoimani ei myöskään ole kummoinen, tein conia varten tarroja, magneetteja ja 2 minimaalausta, loput myynnissä olevista tekeleistä ovat vanhoja originaaleja. Saa nähdä mitä menee kaupaksi. Laitan kuvia myynnissä olleista jutuista myöhemmin conraportin ohessa.

Minulle saa tulla puhumaan conin aikana! Ei haittaa vaikkei ennen olla oltu tekemisissä. Itselläni on kultakalan muisti, joten älkää pahastuko jos en muista ihmistä kasvojen perusteella, muistan ihmiset lähinnä nettinimien avulla. Edellisestä Gingaconista tykkäsin hirveästi, osaksi juuri sen takia kuinka moni kiva ihminen pysähtyi juttelemaan pöydälläni! Lähden heti samana päivänä kotimatkalle, joten en voi conin jälkeen jäädä kenenkään kanssa hengailemaan.


Tein myös uuden portfoliosivun (linkki klik). Edellinen on ollut koskematta usean vuoden ajan ja täten täynnä hirveää sontaa, enkä jaksanut päivittää sitä. Halusin myös kokeilla tätä uutta/uudehkoa Wix -sivua ja oli kyllä todella helppokäyttöinen ja näyttääkin ihan siistiltä. En edes juuri tee tilaustöitä tai yhtään mitään (lol), mutta halusin kuitenkin paremman sivuston, jota voisin helposti näyttää uteliaille.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti